Malek van de Wolfsdreuvnik

Stamvader van onze roedel

In November 2013 werd onze eerste Saarlooswolfhond geboren: Malek van de Wolfsdreuvnik. Toen hij 9 weken oud was mochten we hem ophalen. Een schattige grijze pup; nieuwsgierig, baldadig en een knappe prins! Wat een hartensmelter.

Hij voelde zich al snel thuis, was snel zindelijk, at goed en groeide op, gedroeg zich brutaal en uitdagend, testte regelmatig het leiderschap en versleet consequent de mouwen van onze jassen. De pubertijd was niet makkelijk. Maar Malek was zichzelf en wij verloren ons hart aan dit bijzondere ras.

Als je Malek ziet, valt op dat het een imposante reu is. Hij is fors en heeft een grote kop. In zijn jeugd is hij soms te overprikkeld geweest. Nu hij wat ouder is, maakt hij zich niet zo druk meer. Malek, trouwe vriend, spiegel, liefdevol en een echte familieman.

Malek heeft 2 keer vader mogen worden van in totaal 11 fantastische pups. SWH Amyr en Ananda zijn in Friesland geboren en 9 prachtige Saarlooswolfhonden zijn bij fokker Mountain Dew geboren.

Malek van de Wolfsdreuvnik

Geslacht: Reu
Vader: Luthor van de Wolfsdreuvnik
Moeder: Norah
Geboortedatum: 24-nov-2013
Degeneratie Myelopathie (DM): N/N - vrij
Hypofysaire Dwerggroei (Dw): N/N - vrij
Heupdysplasie (HD): A
ECVO oogtest: vrij op alle punten

Malek van de Wolfsdreuvnik is gefokt binnen het centrale beleid van de NVSWH. Hij is geboren in huiselijke sferen en in een fijne roedel!

NVSWH

Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden