Skylla Lykos Erebos

Roepnaam Sif

Sif is in de Noordse mythologie de Asin van de landbouw en vruchtbaarheid. Ze is dochter van Odin en vrouw van Thor. Het gouden haar representeert waarschijnlijk het volgroeide koren.

Sif is een ietwat verlegen Saarlooswolfhond. Ze is elegant, slank en sierlijk. Ze kijkt de kat uit de boom en heeft wat tijd nodig om iemand te leren kennen. Eenmaal bekend kan ze enorm blij worden met begroeten en kruipt ze graag tegen je aan op de bank. Deze dame komt uit werklijnen en je merkt ook echt dat zij veel energie heeft. Ze gaat heel graag wandelen of rennen. Sif kan goed luisteren, maar heeft zeker een eigen willetje. Zij is de baas van de roedel en onze heren hebben geen keus: ze moeten wel naar haar luisteren.

Wij zouden Sif heel graag inzetten binnen het centrale fokbeleid van de NVSWH. Zij is onderdeel van het sidecross project waarvan de lijnen door de NVSWH zijn uitgestippeld.

Skylla Lykos Erebos 'Sif'

Geslacht: teef
Vader: Kiron van de Wolfsdreuvnik
Moeder: Daya Wakanda Tachunga
Geboortedatum: 15-jan-2019
Degeneratie Myelopathie (DM): N/N - vrij
Hypofysaire Dwerggroei (Dw): N/Dw - gezonde drager
Heupdysplasie (HD): B
ECVO oogtest: vrij op alle punten 25-okt-2022

MyDogDNA/Wisdom Panel: Genetische gezondheidsindex 90; genetische diversiteit 25.2 %

Skylla Lykos Erebos is gefokt als sidecross Saarlooswolfhond binnen het centrale fokbeleid van de NVSWH. Zij is geboren in de fantastische roedel bij Saarlooswolfhondenfokker Lykos Erebos.

NVSWH

Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden

Lykos Erebos

Saarlooswolfhondenfokker en Canine Coaching Services