Skylla Lykos Erebos

Roepnaam Sif

Sif is in de Noordse mythologie de Asin van de landbouw en vruchtbaarheid. Ze is dochter van Odin en vrouw van Thor. Het gouden haar representeert waarschijnlijk het volgroeide koren.

Sif is een echte dame, rank en slank en zeer verzorgend. Ze vertrouwt niet iedereen, maar ze is altijd zeer vriendelijk naar mens en dier (hoewel ze meer verdraagzaam is naar SWH en minder naar border collies). Ik zou haar niet als open of juist terughoudend omschrijven. Eigenlijk zit ze daar qua karakter precies tussenin en dat maakt haar een heel prettige en meegaande hond.

Deze dame komt uit werklijnen en je merkt ook echt dat zij veel energie heeft. Ze gaat heel graag wandelen of rennen. Sif kan goed luisteren, maar heeft zeker een eigen willetje. Zij is de baas van de roedel en onze heren hebben geen keus: ze moeten wel naar haar luisteren.

Skylla Lykos Erebos 'Sif'

Geslacht: teef
Vader: Kiron van de Wolfsdreuvnik
Moeder: Daya Wakanda Tachunga
Geboortedatum: 15-jan-2019
Degeneratie Myelopathie (DM): N/N - vrij
Hypofysaire Dwerggroei (Dw): N/Dw - gezonde drager
Heupdysplasie (HD): B
ECVO oogtest: vrij op alle punten 20-Nov-2023

MyDogDNA/Wisdom Panel: Genetische gezondheidsindex 90; genetische diversiteit 25.2 %

Skylla Lykos Erebos is gefokt als sidecross Saarlooswolfhond binnen het centrale fokbeleid van de NVSWH. Zij is geboren in de fantastische roedel bij Saarlooswolfhondenfokker Lykos Erebos.

NVSWH

Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden

Lykos Erebos

Saarlooswolfhondenfokker en Canine Coaching Services