345271494 1890189861352356 1557180292304122643 n

Khalibisnya Maginwulf Tyr

Roepnaam Tyr

Týr (uitgesproken ti'er, of 'tyr') is de god van de gerechtigheid in de Noordse mythologie. Hij is de zoon van Odin en Frigg. 

Tyr is een vrij schuwe Saarlooswolfhond. Hij is timide en verstopt zich graag op een rustig plekje. Als hij je eenmaal kent en vertrouwt komt hij graag bij je knuffelen. Tyr is een echt roedeldier. Niet zo gek, want hij is opgegroeid in de grote en dynamische pack van de Khalibisnya Maginwulf kennel. Wij gaan Tyr de komende tijd natuurlijk beter leren kennen.

Tyr is een kleinzoon van onze Malek. Daarom zijn we extra blij dat wij deze mooie jongen in huis hebben mogen nemen. Als zijn gezondheid, gedrag en uiterlijk nog altijd zo fantastisch zijn, zullen wij hem graag inzetten voor de fok. In dezen willen wij graag samenwerken met de NVSWH, maar in overleg kunnen wij ook kijken of lijnen buiten de vereniging geschikt zijn.

Khalibisnya Maginwulf Tyr

Geslacht: Reu
Vader: Mountain Dew Phillip
Moeder:  Khalibisnya Maginwulf Millesys
Geboortedatum: 12-jul-2022
Degeneratie Myelopathie (DM): N/N - vrij
Hypofysaire Dwerggroei (Dw): N/N - vrij
Heupdysplasie (HD): N/A
ECVO oogtest: N/A

De vader van Khalibisnya Maginwulf Tyr is geboren binnen de NVSWH, de moeder is geboren in de grote en dynamische roedel van Saarlooswolfhondenkennel Khalibisnya Maginwulf in Frankrijk

NVSWH

Nederlandse Vereniging van Saarlooswolfhonden

Khalibisnya Maginwulf

Saarlooswolfhondenfokker en kennel